Na, ez jó kérdés...

Nézni vagy nem nézni

Nézni vagy nem nézni

Gyorshír - Előzményekkel "folytatódhat" a Szörny Rt.

2011. január 04. - birorichard36

Tavaly áprilisban erősítette meg a Pixar, hogy dolgozik a nagy sikerű Szörny Rt. című animációs film folytatásán. A tervek szerint egy előzményfilm fog "forogni" a Pixar műhelyében, felidézve James P. Sullivan és Mike Wazowski egyetemista éveit (hol máshol, mint a Rémítő Egyetemen?) A sztori szerint a kezdetben egymásra ellenségként tekintő szörnyek különböző kalandok közepette életre szóló barátságot kötnek.

A Pixar, a tavalyi évtől kezdve, észrevehetően a már bevált címek folytatásaira helyezte a hangsúlyt, úgymint a Toy Story 3., vagy az idén nyáron debütáló Verdák 2., és persze nem utolsó sorban a Szörny Rt 2., azonban ezelőtt értetlenül állok, hiszen még a felemás sikernek örvendő Wall-E vagy éppen a L'ecsó is 3-4-szeres pénzt hozott a stúdiónak, és a kezdeti filmektől eltekintve (Toy Story, Egy bogár élete), minden darabnál hasonló volt a tendencia. Egyszerűen az is lehet, hogy a Pixar nem gazdasági érdekből cselekszik, hanem valaki tényleg komolyan úgy gondolja, jó ötlet folytatni ezeket a filmeket. Nem tudok most sem mást mondani, minthogy meglátjuk...
Premier: 2012. november 2.

Forrás: firstshowing.net

A bejegyzés trackback címe:

https://cinemablog.blog.hu/api/trackback/id/tr772561040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása