Na, ez jó kérdés...

Nézni vagy nem nézni

Nézni vagy nem nézni

Stephen King-nek van a világon a legkirályabb weboldala!

2014. szeptember 22. - birorichard36

A minap rápillantottam Stephen King weboldalára, megnézni, min munkálkodik mostanában a mester, és egyszerűen bámulatba ejtett, mennyire a kilencvenes évek hangulatát idézi a weboldal. Statikusság, egyszerűség mindenütt, sehol egy Facebook, Twitter modul, valami isteni hangulat járja át, nem volnék meglepve, ha ezt maga az isten tervezte volna ilyenre.

sk1.JPG

Funkcionális, a web hőskorában voltak ilyen egyszerű, csak a bemutatkozásra, az interneten való jelenlétre szorítkozó honlapok, amikor nem volt elvárható igény a látogatók részéről, hogy azonnal Live Chat-elhessenek egy ügyfélszolgálatossal. A leginteraktívabb dolog az egész oldalon, az a link...

sk2.JPG

Hát ez tök jó, eszembe jut, hogy régen minden oldalon volt egy "Lingyűjtemény" nevű gomb. Illetve ha kamaszként az ember a Hotdog-on, esetleg másutt honlap- vagy oldalalapításra adta a fejét, nem volt ember, amíg egy ilyet nem rakott ki. A hatalmas, eltérő méretű képek pedig még nagyobbat dobnak rajta. 

sk3.JPG

És íme a kedvencem. Az 1080p-ben kb. két oldalnyi tartalomnál minden egyes mű után egy "Back to Top" gomb... Ha haza lehetne hozni, és simogatni, házi kedvencnek tuti Stephen King weboldalát választanám, annyira király!

A bejegyzés trackback címe:

https://cinemablog.blog.hu/api/trackback/id/tr796722379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása