Na, ez jó kérdés...

Nézni vagy nem nézni

Nézni vagy nem nézni

Újabb Stephen King-regényből készül sorozat

2014. szeptember 22. - birorichard36

Drámai sorozatot indít J.J. Abrams cége, a Bad Robot Stephen King 2011-es 11/22/63-as regénye alapján, méghozzá első körben kilenc epizód erejéig. "A középiskola óta Stephen King rajongó vagyok. Egy álom válik valóra azzal, hogy együtt dolgozhatok vele, nem beszélve a lenyűgöző, kreatív és érzelmekkel teli történetről" - mondta Abrams.

11_22_631.jpg

Bridget Carpenter által írt forgatókönyv az eredeti sztorihoz hasonlóan arról szól, hogy egy elvált angol tanár visszautazik 1958.09.09-be, hogy megakadályozza a 63-as Kennedy-gyilkosságot, azonban ekkor, ahogy az lenni szokott, kezdetét veszi a bonyodalom...

Stephen King_web.jpg

Az az igazság, hogy imádom Stephen King-et, ha nem olvastam el legalább 20-25 regényét - volt, hogy többször is -., akkor egyszer sem, de az utóbbi időben olyan sűrűn jöttek ki a regényei, ráadásul a Trónok harcával majdnem párhuzamosan, hogy erre még nem volt időm. De van egy olyan érzésem, hogy a napokban előveszem, fórumokon általában dicsérik csak úgy, mint a Joyland-et. Olvastátok valamelyiket?

A bejegyzés trackback címe:

https://cinemablog.blog.hu/api/trackback/id/tr406722327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása