Na, ez jó kérdés...

Nézni vagy nem nézni

Nézni vagy nem nézni

Colin Farrel a True Detective második évadában!

2014. szeptember 22. - birorichard36

true-detective-2.jpg

The Sunday World-nak adott interjúja során Colin Farrel megerősítette, hogy ő fogja játszani a True Detective soron következő évadjának egyik főszerepét. Eddigi információk alapján a két férfi és egy női főszereplővel operáló második évad ugyancsak nyolc epizódból fog állni, a történetről pedig a következőket mondta; "Elég keveset tudok még róla, de az biztos, hogy Los Angeles környékén játszódik, ami már abból is a szempontból is szerencsés, hogy otthon maradhatok a családommal. [...] egy korrupt üzletembert brutális körülmények között meggyilkolnak, éppen azelőtt, hogy egy nagy volumenű üzletet nyélbe ütne".

colin farrell.jpg

Az első évadot végig rendező Emmy-díjas Cary Fukunaga nem tér vissza, hogy helyette ki lesz, az egyelőre rejtély - bár beszélnek William Friedkin-ről is néhány epizód erejéig. Ellentétben Nic Pizzolatto íróval, őrá továbbra is számítunk a feszültségkeltésben, fordulatokban gazdag, nézőt teljesen magába szippantó élményre.

Azt is elárulta, hogy kb. 4-5 hónap alatt igyekeznek leforgatni, úgyhogy tavaszig már tűkön ülök!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://cinemablog.blog.hu/api/trackback/id/tr796718651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása